Olivia Wulms

Mijn naam is Olivia Wulms. Ik ben geboren in Breda. In 2003 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Na mijn afstuderen ben ik als waarnemer werkzaam geweest in verschillende particuliere praktijken om ervaring op te doen en de periode te overbruggen voordat ik naar Kenia zou gaan. In Kenia heb ik gewerkt in een revalidatiecentrum voor kinderen met verschillende soorten lichamelijke beperkingen. In Kenia heb ik geleerd om met weinig hulpmiddelen toch een volledige revalidatie, op basis van een actief herstel, te bewerkstelligen.

Na terugkomst in Nederland ben ik werkzaam geweest in een particulier praktijk in het Gooi en de Bollenstreek, alwaar ik veel sporters zowel individueel als in teamverband heb begeleid. Ik heb de opleiding Orthopedische geneeskunde Cyriax voltooid en diverse gespecialiseerde cursussen gevolgd op het gebied van medical Tapen, het behandelen van de lage rug, het bekken en de schouder. In oktober 2012 heb ik mijn Master Orthopedische manuele therapie behaald. Sinds 2014 ben ik ook Dry Needling Therapeut. Naast het actief begeleiden van patiënten ben ik zelf een fervent hockeyspeelster bij Myra.

Fysiotherapeut (2003)
Medical Taping (2004)
Orthopedische geneeskunde Cyriax (2006)
Orthopedisch Manueel therapeut (NAOMT) (2012)
Dry needling therapeut (2014)

Aanwezig van maandag tot en met donderdag

Wilt u een afspraak maken dan kan dit via +31203581614

of olivia.wulms@gmail.com


Karlijn in ’t Veld

Mijn naam is Karlijn in ’t Veld. In 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens het afstuderen heb ik mij met name gefocust op wervelkolomgerelateerde klachten. Ik heb over deze specifieke klachten een minor in Breda gevolgd en een afstudeerscriptie geschreven.

Tijdens het afstuderen was ik al werkzaam als assistent-fysiotherapie in de Bollenstreek, waar ik na mijn afstuderen twee jaar als fysiotherapeut heb gewerkt. Vervolgens heb ik vier jaar in Amsterdam gewerkt. Daar heb ik naast mensen met nek- en rugklachten, ook veel (duur)sporters met verschillende klachten behandeld.

In de tussentijd heb ik diverse cursussen gevolgd, waaronder Mulligan Concept, Ergozit ‘Gezond Werken’ en Dry Needling van de armen, de benen en de wervelkolom. In 2020 heb ik de masteropleiding Orthopedisch Manuele Therapie in Utrecht afgerond.

Binnen Olivia Wulms Fysiotherapie wil ik mij graag specialiseren in het behandelen van hoofdpijn-, nek- en kaakklachten. Daarnaast voer ik ook sportspecifieke analyses uit, voor onder andere diverse krachtsporten, turnen, dansen en hardlopen. Verder hoop ik mijn kennis en ervaring op het gebied van manuele therapie verder te kunnen ontwikkelen en mijn cliënten te kunnen helpen om hun persoonlijke doelen te bereiken.

Naast mijn passie voor mijn werk en het volgen van mijn studie, houd ik van sporten (skiën, boks- en krachttraining) en koken.

Fysiotherapeut (2013)

Mulligan Concept A en B (2014-2015) Ergozit “Gezond Werken” (2016)

Dry Needling Therapeut (2016 en 2017)

Master Orthopedisch Manueel Therapeut (2017-2020)

Ik ben aanwezig op maandagochtend en dinsdag tot en met donderdag overdag.

Wilt u een afspraak maken dan kan dit via +31203581614

of olivia.wulms@gmail.com

Anouk van Ballegooijen

Mijn naam is Anouk van Ballegooijen. Ik ben in 2009 afgestudeerd als fysiotherapeut. In de afgelopen jaren heb ik veel verschillende cursussen gevolgd om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Op deze manier kan ik de best mogelijke behandeling geven. Naast fysiotherapeut voor mensen ben ik sinds begin 2017 dierenfysiotherapeut. In mijn vrije tijd ben ik veel bij mijn paard te vinden.

Naast dierenfysiotherapeut ben ik ook fysiotherapeut voor mensen.

Aanwezig op vrijdag

Wilt u een afspraak maken dan kan dit via +31203581614

of olivia.wulms@gmail.com