Olivia Wulms

Mijn naam is Olivia Wulms. Ik ben geboren in Breda. In 2003 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Na mijn afstuderen ben ik als waarnemer werkzaam geweest in verschillende particuliere praktijken om ervaring op te doen en de periode te overbruggen voordat ik naar Kenia zou gaan. In Kenia heb ik gewerkt in een revalidatiecentrum voor kinderen met verschillende soorten lichamelijke beperkingen. In Kenia heb ik geleerd om met weinig hulpmiddelen toch een volledige revalidatie, op basis van een actief herstel, te bewerkstelligen.

Na terugkomst in Nederland ben ik werkzaam geweest in een particulier praktijk in het Gooi en de Bollenstreek, alwaar ik veel sporters zowel individueel als in teamverband heb begeleid. Ik heb de opleiding Orthopedische geneeskunde Cyriax voltooid en diverse gespecialiseerde cursussen gevolgd op het gebied van medical Tapen, het behandelen van de lage rug, het bekken en de schouder. In oktober 2012 heb ik mijn Master Orthopedische manuele therapie behaald. Sinds 2014 ben ik ook Dry Needling Therapeut. Naast het actief begeleiden van patiënten ben ik zelf een fervent hockeyspeelster bij Myra.

Fysiotherapeut (2003)
Medical Taping (2004)
Orthopedische geneeskunde Cyriax (2006)
Orthopedisch Manueel therapeut (NAOMT) (2012)
Dry needling therapeut (2014)

Aanwezig van maandag tot en met donderdag

Wilt u een afspraak maken dan kan dit via 020-3581614 of olivia.wulms@gmail.com

Anouk van Ballegooijen

Mijn naam is Anouk van Ballegooijen. Ik ben in 2009 afgestudeerd als fysiotherapeut. In de afgelopen jaren heb ik veel verschillende cursussen gevolgd om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Op deze manier kan ik de best mogelijke behandeling geven. Naast fysiotherapeut voor mensen ben ik sinds begin 2017 dierenfysiotherapeut. In mijn vrije tijd ben ik veel bij mijn paard te vinden.

Naast dierenfysiotherapeut ben ik ook fysiotherapeut voor mensen.

Aanwezig op vrijdag

Wilt u een afspraak maken dan kan dit via 020-3581614 of olivia.wulms@gmail.com